Αποστολές

Το κατάστημα σας δίνει τα δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφορών ACS ή για τα μεγάλα αντικείμενα μέσω μεταφορικής.

Το κόστος των μεταφορικών για χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς είναι 4,00 € / 2 κιλά και 1,00 € για κάθε έξτρα κιλό.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 7,50 € / 2 κιλά και 1,30 € για κάθε έξτρα κιλό.

Για μεγάλα ή/και βαριά αντικείμενα η αποστολή θα γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας, κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές

Το κατάστημά μας ελπίζει να μείνετε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας. Αν όμως για οποιαδήποτε λόγο δεν είστε, έχετε τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 30 ημερών από την ημέρα που την παραλάβατε, καθώς και για αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα αντικείμενα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή μιας παραγγελίας επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα.

Για τις επιστροφές επικοινωνήστε μέσω email με το idrokeramiki@outlook.com.gr

Μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα προς επιστροφή στη διεύθυνση:
Υδροκεραμική
Παρακοπή, 84100 Σύρος
Τηλέφωνο: 22810 43960
Κινητό: 697 3327122

Οι επιστροφές θα πιστώνονται στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να επιλύσουμε το θέμα.