ydrokeramiki 2 0016
ydrokeramiki 4 2081
ydrokeramiki 3 2080
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σχετικά με την εταιρεία μας

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Η εταιρεία ΥΔΡΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΣΥΡΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1976 και δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαρτημάτων ειδών υγιεινής, μπαταριών, επίπλων μπάνιου, πορσελάνων και συναφών υδραυλικών ειδών. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, υπήρξε από τις ιδιαίτερα πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου.

Με βάση τη πολυετή εμπειρία μας, έχουμε καταφέρει να γίνουμε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου. Στόχος για την εταιρεία ΥΔΡΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΣΥΡΟΥ Ο.Ε. είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Για τον λόγο αυτό παρακολουθεί συνεχώς και με συνέπεια τις τάσεις της αγοράς εξελίσσοντας την προσφορά της ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η ΥΔΡΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΣΥΡΟΥ Ο.Ε. προσφέρει υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση. Η δραστηριότητα της εταιρείας σήμερα εκτείνεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματική αλλά και ερασιτεχνική χρήση.
Ταυτόχρονα παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Λεονάρδος και Ιωσήφ Ρούσσος