Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro, Diners και Discover. Η χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το επιβεβαιωτικό email. Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alphabank.

AlphaBank Supported Credit and Debit Cards

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή μεταφορά του συνόλου της παραγγελίας σας στον λογαριασμό του καταστήματος στην Τράπεζα Alphabank ή στην Τράπεζα Πειραιώς. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι τα εξής:

ALPHABANK
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Λεονάρδος & Ιωσήφ Ρούσσος Ο.Ε.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR5201406260626002002002734

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Λεονάρδος & Ιωσήφ Ρούσσος Ο.Ε.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR1701727100005710014202728

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας σας. Λάβετε υπόψη ότι η  παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Παρακαλούμε να στείλετε μέσω email την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης στο idrokeramiki@outlook.com.gr για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρους αντιτίμου στην τράπεζα. Σε περίπτωση που την ημέρα της κατάθεσης έχουν εξαντληθεί τα προϊόντα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το idrokeramiki@outlook.com.gr.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ACS ως τρόπο αποστολής.